söndag 18 april 2010

#46: Att blogga.

Satt och klickade mig igenom world wide web idag och störde mig på värdelösa bloggar. Själva grejen med bloggar har utvecklats till någonting helt sjukt. Blåsta brudar utan liv, som det egentligen bara är synd om, bloggar om sina helt normala och tråkiga liv och drar in lappar på kontot som om det vore helt normalt. Många stör sig på bloggande brudar (och killar), andra läser skräpet, vissa skrattar åt människorna, andra bryr sig inte.
Flera läsare = mera pengar, och säkert största anledningen till att folk beter sig som om de levt livet utan högra hjärnhalvan, och vänstra också för den delen, eftersom språkförmågan sitter på vänster sida...
Men jag förstår inte varför folk vill läsa om främlingars liv, vad är intressant om random människas dag på stan? Att läsa en polares blogg förstår jag att man kan göra, då känner man personen och det är väl en rätt bra anledning, men varför skulle jag vilja veta vad Hanna, 16 år, som bor 89 mil ifrån mig gjorde idag? Sen när de flesta bloggarna verkar ha någon tävling i vem som har den fulaste designen, och många till och med försöker sälja dessa Paint-designade bloggar till folk med lika värdelös smak så tar jag en paus och går och spyr upp min frukost...
När tävlingar som Blog Awards dyker upp har det helt klart gått många mil för långt. Vem är mest patetisk, vem skriver de värdelösaste inläggen, och vem förstör sitt utseende mest med äckliga krämer? Om det går till så här nu, vad har vi då att vänta oss i framtiden? Att tänka på sådant här får mig seriöst att må dåligt. Ja, jag skriver detta inlägg i just en blogg, och hoppas att alla förstår grejen och inte tänker dubbelmoral på en gång.

3 kommentarer:

 1. Haaha jag håller verkligen med.
  Det är så sjukt många som bloggar om så jävla idiotiska saker och som får sjukt mkt läsare. Men jag förstår verkligen inte dem som följer dessa bloggar. Eller ser upp till de människorna. Det är sjukt.

  SvaraRadera
 2. Jag stör mig SÅ på fula bloggdesigner. Jätte simpla, b-fula heders och allt rosa. Sen så kallar dom sig "bloggdesigner" och vill att folk ska köpa designer av dom.. det är så hemskt! En sak är när man inte vet hur amn ska fixa sin blogg, en annan när man vet det och gör det FULT.
  Peace...

  SvaraRadera
 3. word.
  min blogg skriver jag mest för mig och dom jag känner. Ingen annan tycker att min blogg är intressant men det är inte det jag siktar på heller. och fan vad trött man blir på blogg awards. HUR jävla svårt kan det vara att skriva vad man äter till frukost, vad man spyr upp och vad man shoppat idag. Inget personligt och då kan vem som helst läsa och känna igen sig eller what ever. men bloggande är ett stort skämt när det kommer till vissa saker. Dock finns det många bra bloggar med som når ut med sin konst eller med andra vettiga saker.

  SvaraRadera