torsdag 17 mars 2011

#116.

Nu var det nästan en månad sen jag uppdaterade här. Sen senast så har jag hängt lite i Dalarna innan jag slängde min minimala packning på ryggen och mötte upp Vietcong Pornsürfers för att hänga på och kränga merch, supa och däcka på efterfester på en del av deras turné. Vi drog först till Stockholm i tre dagar för att spela på två av dagarna (Harry B James och Kafé 44). Sen drog vi vidare till Linköping och Nyköping. Vart en jävla massa öl och galenskap hela veckan, mer kan ni läsa här i Dalarnas Tidning för jag orkar inte skriva...
Annars har jag bara vart sjuk like hell, repat och tagit det jävligt lugnt. Det var ganska exakt två månader sen vi startade bandet Brottskod 11, sen dess har vi letat upp en skäggig basist, knåpat ihop några låtar och nu på senaste repet (igår) dragit med en till gitarrist. Snart blir det studio, skulle egentligen spelat in nu till helgen men eftersom vi mest haft "motgångar" (Fredrik slog sönder min handled, sjukdomar, och häng i andra städer) så blir det uppskjutet en stund... Nej, nu ska jag skärpa mig och hålla igång det här helvetet, har en del prylar på G.

HÅRDROCK!

2 kommentarer:

  1. Kul att det hänt lite iaf! Vietcong Pornsürfers råkade jag se i fredags när jag lite otippat hamnade på Harrys här i Växjö. Jag tror det var dem jag såg, kände igen loggan. Hela kvällen var ganska diffus, men ändå!

    SvaraRadera
  2. Hehe okej, jo dom spelade där i helgen så det var säkert dom! Trevliga pöjkar de

    SvaraRadera