torsdag 23 december 2010

#100.

Vaknade precis, ska dra ner på stan och plocka en julklapp innan jag drar till stationen och drar härifrån. Drar drar drar.. Vilken jävla vecka alltså.. Min jävla lugg ligger på ett golv också, skitliv...
Var på sjukaste "förfesten" igår, kom dit och hälften låg redan på golvet, någon snubbe fick en tequilaflaska i huvudet och bara seglade ihop i en hög på golvet. Det lät typ som att slå på en snare, SMACK. Dom som inte redan hade spytt ner allt och däckat gjorde det sen. Fredrik klämde en citron i ögat och drog en lina salt i snoken den idioten. Förklarade för någon förbannad granne att jag inte hade någonting att göra med lägenheten och att ägaren låg däckad i badkaret innan vi tog en taxi in till stan och gick på krogen, fast det tog ca 10 min att gå. Ja, god jul då, nu drar jag.

8 kommentarer:

 1. du skulle hängt med tillbaks sen, var ännu fetare då!

  SvaraRadera
 2. så sitter man och googlar och det här dyker opp, jag gillar't såhär i juletjafstider!

  SvaraRadera
 3. Klippte han bara luggen? Haha

  SvaraRadera
 4. Njä men så jävla kallt att vandra fram och tillbaks så jag orkade inte.

  Hehe. Det är ju du ju, du dyker upp överallt och känner typ alla!

  Ja, sluta internetskratta åt mig.

  SvaraRadera
 5. ehe, jag känner nästan ingen, jag är bara en hejare på att nätverka! det är viktigt att kunna i denna högteknologiska tid vi lever i. jag antar att du känner phillie? östersund verkar kallt. och rätt fint emellanåt.

  SvaraRadera
 6. Haha, ja det kanske är så.
  Jag vet nog att du känner fröken Schneider i Uppsala och Simone/Skatan i Göteborg i alla fall, så det så. Och Phillie känner jag ja.
  Östersund är nog rätt fint ibland, men det är inte direkt the place to be. Kylan vill ingen normal människa uppleva.
  Kom och sup dig i bitar i Jämtland!

  SvaraRadera
 7. ja just precis de känner jag. nej, spottet lär väl frysa till is innan det lämnar munnen däruppe i östersund. jag hänger i blekinge just nu, kallt, överdrivet mycket snö och läskigt tyst. jag hade behövt en rejäl djävla dönerfylla, kanske i jämtland!? har varit nykter i en månad nu, det var två år sen jag var det sist. nerverna skakar.

  SvaraRadera
 8. Haha jo, ungefär så.
  Blekinge, är det något av värde det? Har aldrig vart där tror jag.
  Ja det tycker jag, fast jag råder dig nog att välja en varmare månad om så är fallet. Östersund är helt okej på sommaren!

  En månad låter duktigt, det har inte hänt mig på lika länge, eller säkert längre.

  SvaraRadera