tisdag 20 juli 2010

#62: Bräcke, första och sista gången.

Tillbringade helgen i Bräcke där jag och Nina kastade korken och knegade på Bräcke Marknad, det låter helt cp, och så var det också. Det var ingen lek att vakna upp skitbakis och skakis och traska iväg mot marknadens tivoli där vi skulle tillbringa 6 timmar, efter några få timmars "sömn" i knarkarkvarten vi hade lånat. Jag fick ta hand om två stycken bås (eller vad man kallar det) samtidigt, sjukt drygt att kuta fram och tillbaka som en jävla idiot för att hinna med alla lättlurade ungar som ville kasta veckopengen i sjön.
På kvällen förlorade jag tydligen mina nycklar när jag moshade framför ett lokalt coverband på Gourmé, som är Bräckes coolaste uteställe, var dock säker på att jag lämnat dom i lägenheten så jag brydde mig inte om dom tills vi var på väg att dra hem.
Dag nummer två höll Nina på att svimma på jobbet på grund av mat och vätskebrist eller någonting, lustigt. Efter att jag hunnit däckat i sängen (som liknade allt annat än en säng) och blivit väckt av en uttråkad Nina så störthällde jag ett par bira och en halv flaska kir i strupen innan vi drog ut på byn. Gourmé igen, nytt skitband, samma ointressanta människor, samma ångest. Senare lyckades Nina slå sönder halva benet när vi av någon dum anledning passade på att dra ett karateskutt från bryggan när vi skulle vandra från Gourmé till ett öltält.
I öltältet dansades det till Magnus Uggla och random snubbe som vi hängde med greppade mina ben och lyfte upp mig i luften och snurrade runt mig i publiken bland dansande kärringar, pinsamt. Random "kvinna" tog mig i skrevet och rusade snabbt därifrån i panik, antagligen för att hon trodde jag hade pissat på mig , eftersom vi precis hade badat.. Bräcke var bra jävla konstigt.

3 kommentarer: