måndag 21 juni 2010

#56: Fem saker att hata.

1.Östersunds lokaltrafik:
För det första är det sjukt dyrt. För det andra är de flesta chaufförerna på stadsbussarna sura jävla gubbjävlar som absolut inte bör jobba med människor.

2.Poliser.
Så fort bilarna rullar fram på gatorna blir jag nojig, inte för att jag just gjorde inbrott eller drog en lina på krogtoaletten, utan för att dom jävla svinen vet att dom kan missbruka sin makt, komma på att någon som går förbi ser misstänksam ut eller vad fan dom vill.

3.Comhems leksaks-bredband:
Det gör som det vill, uppkopplingen dör ständigt och jag måste gå och starta om routern flera gånger om dagen för att skiten ska fungera. Vad är problemet?

4.Arbetsförmedlingen (Arbetsförnedringen):
Att gå till ett ställe som inte hjälper mig ett skit och istället får mig att känna mig förnedrad och värdelös, för att få den minimala summa pengar dom inbillat sig att man ska klara sig på. Nej tack.

5.Pengar:
Man har det aldrig, och när man har det har man det aldrig länge. Hela livet är en jakt efter slantar.

2 kommentarer:

  1. Om du inte la ner hela din kassa på att vara så punkig som möjligt eller alkohol kanske du skulle ha råd med lite annat här i livet.

    SvaraRadera
  2. Yes, jag lägger ju så jävla mycket pengar på att "vara punkig" jag, vad ska man annars göra för att bli cool? Vad är det för tuffing som sitter och gömmer sig bakom skärmen?

    SvaraRadera