onsdag 17 mars 2010

#37: Orb who?

1. Jag har ingen aning vad jag vill eller bör göra av mitt liv, men spela punk, dricka öl, måla och fördriva tid i Photoshop hela dagarna låter som en skön plan. Det är ungefär det jag gör nu, men det är lite fattigt utan jobb så jag måste nog göra någonting åt saken rätt snart.

2. Jag har rätt dåligt självförtroende och blir väldigt sällan nöjd med någonting jag gör. Har svårt att ta åt mig positiv kritik men blir såklart glad av att få det.

3. Jag känner mig hatad av många rätt ofta och kunde inte bry mig mindre. Jag tror att jag rätt ofta uppfattas som en uppkäftig och sur snorunge som tycker att allt är skit, men egentligen är jag rätt nöjd ändå, jag kan ju käka mig mätt och sova i en säng dagligen.

4. Jag vill egentligen flytta från den värdelösa stad jag just nu befinner mig i, men ibland tvekar jag på det mesta i livet och skiter i alla planer.

5. Det första jag gör när (läs:om) jag tar mig upp ur sängen är att gå fram till datorn och dra på musik, som jag sen stänger av när jag lägger mig. Går jag ut har jag oftast musik i lurarna. Jag är sjukt beroende av musik och lyssna på någonting i princip hela tiden, tystnad är tråkigt.

6. Jag är skitdålig på att avsluta påbörjade projekt eller ens påbörja projekt som är i planeringsstadiet. Det kan handla om ett nystartat band, måla klart en tavla eller bara att tvätta kläder.

7. Jag kan inte ha en penna i handen utan att kladda på någonting, behöver inte rita någonting speciellt utan bara fula gubbar, prickar, sträck, tags, blablabla. Vet inte varför, det blir bara så. När jag gick i skola fanns det oftast ingen plats för text eftersom det var någonting annat där istället.

7 kommentarer:

 1. Det där var faktiskt riktigt intressant att läsa ändå.
  Känner igen nr 6 i dig ganska bra, hehu *retas* ;)

  och nr 2, har också svårt för positiv kritik. Men jag är bra på att ge det :)

  gg!

  SvaraRadera
 2. Vilken stad vill du bo i då? :) Om man ska spekulera i det.

  SvaraRadera
 3. Det var alltså inte så jobbigt att läsa, haha.
  Jag vet inte riktigt, någon stad som inte kallas för ankdammen. Stockholm känns rätt bra just nu.
  Och Nina, jag ska göra klart den så fort jag har råd att köpa pennhelvetet! Jag har typ tusen papper med summor på just nu.

  SvaraRadera
 4. haha Ankdammen? av vem och varför? XD

  SvaraRadera
 5. Haha många gör. För det är litet som fan och alla vet allt om alla.

  SvaraRadera
 6. Haha kunde inte låta bli att fnissa till ankdammen jag heller :p Och läste allt jag med, intressant faktiskt :) Tillexempel nr 2 trodde jag aldrig, du borde ju vara stolt Orben! :) Kram Kitty

  SvaraRadera
 7. Hej Kitty! haha okej, märks det inte? puzz

  SvaraRadera