onsdag 9 december 2009

#011.

Sitter i en källare i Falun, dricker kaffe och läser skabbiga trådar på Whoa.nu och funderar på vad fan jag ska göra av livet i framtiden. Funderar på att börja med att plugga upp massa betyg på distans och kanske flytta in i detta rum nere i källaren i farsans kåk i Falun ett tag. Sen styrta upp ett ett rum/lägenhet/kollektiv runt Stockholm någonstans och söka jobb hela dagarna, eller dra till Oslo och göra samma sak. Oslo verkar rätt grymt faktist, mycket spelningar och sånt skit, mycket svenskar (som man förstår vad dom säger), sjsta ställen att hänga på, och framför allt grymt med stålar! Aja, vi får väl se vad fan som händer...
Drar hem till Östersund på Fredag, funderar dock starkt på att lämna tillbaks biljetten och stanna kvar här. Känns inte som jag har mycket att göra där hemma i Sveriges gråaste stad, fast skulle behöva lite mer kläder än det ryms i min ryggsäck, och mina datorer så jag kan få lite arbete gjort.. Fan vad det känns som allt går under snart, måste ta tag i saker och styra upp mitt liv och sånt skit. Fan för allt.
Mitt band From Antarctica skulle egentligen köra sin debut på G:A Tingshuset hemma i Östersund 19/12, men det sket sig tydligen för Erik ska dra till USA istället. Prostata ska köra tre spelningar tre dagar på raken uppe i Norrland snart och vi har inte repat eller hunnit ett jävla skit.. Så, nu har jag klagat klart på livet, ha det bra. Hej.

2 kommentarer:

  1. Vet precis hur det känns.
    Men jag tycker inte du ska flytta från ösd, då blir jag ledsen i ögat.

    SvaraRadera
  2. True. Du har ju en poäng där.
    Men ändå!

    SvaraRadera